Home // Erasmus Helsinki 2007 // De Stage // Afsluiten…

Afsluiten…

Kwam ik de maandag rond den elven op school toe om aan de finishing touch te beginnen, en vind ik mijne supervisor – Kari – daar da ni op mijn werkplek zeker… hij wou dat ik hem – niet bepaald een linux genie – met de cluster leerde werken. Hij had zijn GSM al vast en ging mij just gaan opbellen of ik niet naar school ging komen!

Nu ja, een relaxte laatste 2 dagen is wat anders, maar ik heb toch nog een paar interessante dingen gedaan. Om te beginnen De cluster geintegreerd met een UPS systeem: automatische shutdown en powerup gecontroleerd door de UPS. En dan heb ik ook nog de kans gekregen mijn eerste linux raid schijf te vervangen door een andere. Dat was wel een deftige uitdaging, alleen al omdat de nieuwe schijf niet indentiek was, ten tweede omdat Kari continu op mijn vingers zat te zien… 🙄

Nu ja, ik heb zojuist mijn sleutels afgegeven aan Kari, en daarmee een vier maanden lang hoofdstuk met veel pijn in het hart afgesloten…

Posted in De Stage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Highslide for Wordpress Plugin