Home // Erasmus Helsinki 2007 // De Stage // Thesis af en voorgesteld…

Thesis af en voorgesteld…

Ik heb een tijdje geleden nen mail gekregen van ‘t KAHO waarin ze mij lijk anderhalve week op voorhand wisten te zeggen da ze mijn punten dringen nodig hadden, tezamen met een pak andere paperasserij… dus van de week serieus achter Kari gezeten om da allemaal geregeld te hebben voor Juhannus, want daarna is ver den helft van de finnen op vakantie. En vermits de ambtenaren in België (en van Europa vermoed ik) zo graag handtekeningen en stempeltjes hebben, moest dat allemaal nogal snel geregeld worden.

Ik heb donderdagmorgen mijne thesis afgekregen en voorgesteld. Veel was er aan de voorstelling zelf eigenlijk niet zo aan, want het wordt precies meer gezien als documentatie (is het eigenlijk ook) voor diegene die na mij de cluster moeten opereren en uiteindelijk op voortbouwen. Ik moet er nog een paar dingen die in de huidige versie ontbreken aan toevoegen, maar over ‘t algemeen denk ik dat ze er redelijk tevreden over waren… 🙂
De eigenlijke beoordeling was dus vooral gebaseerd op de cluster zelf en dat was waarschijnlijk ook maar beter ook vermits ik moet toegeven dat sommige delen van de documentatie aan een hoog tempo gemaakt waren, terwijl er in de servers meer dan 3 maanden waren gestoken. Ik heb dan ook een A gekregen 😀

Ik moet wel zeggen dat ik er nogal verbaasd over was, aangezien er een aantal niet te onderschatten nadelen aan de cluster zijn verbonden, maar hij was wel 10 keer beter dan de vorige – al zeg ik het zelf – dus ik vermoed dat daar ook op gequoteerd is.

Nu nog afwachten wat het verdict van het KAHO is…

Posted in De Stage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Highslide for Wordpress Plugin