Home // Erasmus Karlskrona 2009 // Binnenkort is het weer zover!

Binnenkort is het weer zover!

Het is bijna zover… ik vertrek over een paar dagen naar Karlskrona, Zweden op een tweede Erasmus uitwisseling.. Goede reden dacht ik om mijn blog eens vanonder het stof te halen. Tegen de tijd dat het afgewerkt genoeg is om deze post te kunnen lezen zit ik waarschijnlijk al wel effe in Zweden, maar ‘t is de gedachte die telt hé… 🙂

Nog maar juist mijn laatste examen achter de rug (terwijl de rest van de klas lekker lui niets moest doen!) en een weekendje Ardennen vooral gekenmerkt door kou, sneeuw en mist en natuurlijk ook de verplichte neven en nichten. Op het Zweeds klimaat zal ik nu al wel een beetje voorbereid zijn, ik hoop juist dat er ginder geen vervelende neven en nichten rondlopen.. 😉

Maandagavond heb ik met Stijn nog een last minute afscheidsfeestje gepland.. ‘t zal interessant worden om te zien hoe dat gaat lopen. We weten maandag pas zeker of het wel in ge Limiet kan doorgaan en ook de uitnodigingen zijn nogal last minute verstuurd. Op de mensen uit mijn klas na denk ik niet dat ik iemand mag verwachten.. ‘t is te hopen dat Stijn meer geluk heeft! Ik zal in elk geval niet te lang mogen blijven plakken: ik moet dinsdag om 4 uur ofzo opstaan.. misschien zelfs vroeger, moet nog eens nakijken. De vlucht vertrek immers om 7 uur en ik moet voor 6 uur ingecheckt zijn..

Erasmus… langs ene kant kijk ik er wel weer naar uit maar langs den andere kant hou ik er toch al wel rekening mee dat het niet even goed kan zijn als mijn 4 maanden in Helsinki. We zullen wel zien wat de toekomst brengt.
Mijn ma is weeral druk bezig met inpakken.. de stapel met gerief dat meemoet stijgt onrustbarend snel! En dan nog te denken dat er geen directe verbinding is met Karlskrona: ik moet eerst een vliegtuig pakken naar Kopenhagen en daar nen trein nemen naar Karlkrona. Er is wel een meevallertje: ik moet geen enkele keer overstappen, dus dat is dan toch al iets. Nu juist hopen dat ik op tijd in Karlskrona toekom om de sleutel van mijn kamer te kunnen gaan afhalen, want dat sluit daar blijkbaar om 3 uur.

Anyways.. we zien wel!
zal proberen om zo nu en dan eens iets te posten..

Posted in Erasmus Karlskrona 2009

1 Comment

  • Haha, mister Milants. ‘t is hier maar kalmpjes op uw blog. Vollen bak aan’t feesten ofwa? 🙂
    Alles cava daar? Al beetje warmer ondertussen?
    groeten uit ‘t zonnige zuiden.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Highslide for Wordpress Plugin