BBQ time!

Nu dat er geen werk meer te doen is heb ik tenminste wat tijd voor een sociaal level, voor zover dat er nog mensen over zijn op minerva tenminste 🙂

2 BBQs op 3 dagen is het gevolg.. just genoeg tijd ertussen dus om inkopen te gaan doen voor de volgende.. en ‘t weer helpt ook goed mee! Donderdag was het nog niet zo speciaal maar sinds het weekend is het hier overdag warmer dan 25°C.. en branden dat kan de zon hier blijkbaar ook!
Den eerste was hier op Minerva donderdagavond en den tweede – ter gelegenheid van weer een reeks mensen die naar huis vertrekt – begon zaterdag namiddag in Ronneby Brunnsparken. ‘k zal er nog wel een paar foto’s van online zetten. Ben ook in Ronneby blijven slapen.. niet echt een goed idee om te gaan rijden als ge wat gedronken hebt hier. Ze hebben hier trouwens zero-tolerantie!

De zaterdag moest natuurlijk mijnen zonnebril met aangepaste glazen het begeven: ‘t oor brak er weer eens van af. Niet echt leuk vermits dat dat den enige zonnebril is waarmee ik kan rijden. Morgen zal ik maar eens gaan zin of ik nen brillenwinkel kan vinden waar ze zo vriendelijk zijn om te proberen dat eens te lijmen.. desnoods koop ik zo een van die grote hippy brillen die terug in zijn om voor mijnen gewone te zette.. of dat een zicht zal zijn is wel nog maar de vraag..

Trouwens vandaag bijna een uur met het thuisfront getelefoneert.. en dat voor ongeveer 2 euro.. van skype naar een vaste telefoon in een ander land is nog een vrij handig ding!
Blijkbaar waren ze erin geslaagd de printer kapot te krijgen en dan had den helpdesk gezegd dat ze hem maar moesten resetten.. alle instellingen weg dus. En het is nen netwerk printer.. die IP info en al ook.. en natuurlijk moest bibi het maar weer eens oplossen. Nog een geluk dat ik TeamViewer op de PCs van mijn ouders & zus had gezet voor da ‘k vertrok. Vanaf zweden even hun PC in orde brengen.. 🙂

Fotos zal ik de volgende dagen eens naar kijken 🙄

Posted in Erasmus Karlskrona 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Highslide for Wordpress Plugin