Home // Erasmus Karlskrona 2009 // Bijna gedaan…

Bijna gedaan…

Met mijn thesis voorgesteld, de review afgewerkt en mijn IDSS project voorgesteld, afgegeven en examen afgelegd zit mijn erasmus uitwisseling er bijna op. Nu moet er vooral nog wat administratieve rompslomp afgewerkt worden, maar toch… genoeg tijd nu om mijn blog een beetje te onderhouden! đŸ™‚

Ik heb de voorbije maanden zo nu en dan wel iets geschreven, maar nooit de tijd gehad het af te werken of te publiceren.. iets dat ik de komende dagen hoop te kunnen doen. Misschien meer voor mijzelf dan voor al de rest.. gewoon zodat ‘k over een paar jaar nog wat herinneringen kan ophalen.

Ik heb reeds een aantal foto’s online geplaatst en zal binnenkort ook een paar blog posts afwerken en publiceren…

Posted in Erasmus Karlskrona 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Highslide for Wordpress Plugin