Home // Erasmus Helsinki 2007 // Algemeen // Geen internet…

Geen internet…

🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

Gisterenavond terug op mijn kot gekomen en ‘t netwerk lag offline. Nu ja we krijgen gratis internet zonder datalimieten dus ik ga niet klagen… Maar toch, een paar uur later had Idan al lang terug i-net en ik geraakten er deze morgen nog altijd niet op… Geen mails van ongerustte familie dus, maar ja er zijn ergere dingen dan dat 😛
Dat zal dus vanavond weer een uur aan den telefoon hangen worden met een of andere helpdesk waardat er natuurlijk weer niemand engels spreekt. Ik heb ze daar al ne keer moeten bellen omdat ze mijne permanente login voor hun netwerk nog altijd niet hadden doorgestuurd… dat heeft mij toen ne ganse namiddag gekost om dat in orde te krijgen en het enige positieve dat ik erover kwijt dan is dat ‘t tenminste een gratis telefoonnummer is.

Moet ook nog ne keer op zoek gaan naar een ESN kaart want niemand heeft mij hier totnogtoe kunnen zeggen waardat ik da vind en de korting die ge er donderdagavond op den drank mee kunt krijgen maakt toch wel ewa verschil. Ipv meer dan 3 euro 1 euro voor drank… tot 11 uur welteverstaan, maar dat is hier overal zo. Het start hier vroeg en eindigt – naar belgische normen althans – meestal ook vroeg.

Update 21-03 18:45 – Ok vréé raar zenne… mijne zogenaamde permanente login werkt ni, maar den tijdelijke login die ze mij oorspronkelijk gegeven hadden om de eerste 2 weken door te komen en die daarna zou vervallen werkt wel nog… dat is hier nog erger dan het KAHONET wireless… 😕

Update 22-03 13:00 – Ik geef het op… deze morgen zat ik opnieuw zonder internet en nu werken beide logins niet meer. Ik krijg een IP, maar dat is ook alles. Zelfs de gasten van de support wisten er geen raad mee en zullen mij dan maar terug bellen als het gefixt is… wie weet hoelang dat ik daar niet op zal mogen wachten 🙁

Posted in Algemeen

1 Comment

  • Wow, das behoorlijk balen… internet is echt iets wat je nodig hebt, en als dat uitvalt… dat pas balen.

    Hopelijk heb je het alweer 😉

    Greetz, Rene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Highslide for Wordpress Plugin